Gaziantepliler Derneği İstanbul

Delegeler ve Denetleme Kurumu. Federasyona Bağlı Gaziantep Dernekleri. Burs ve Bağış Vermek İsteyenler. Turizm ve Seyahat Acenteleri. Gaziantepte Yaşamış Medeniyetler. Memluk-Selçuklu ve Osmanlı Tarihi Eserleri. Sosyal Yaşam Örf, Adet,Gelenek ve Görenekler. Gaziantepte XIX.Yüzyılda Kadının Yaşamı. 46 Sayı Baş Yazı. 45 Sayı Baş Yazı. 44 Sayı Baş Yazı. 43 Sayı Baş Yazı. 42 Sayı Baş Yazı. 41 Sayı Baş Yazı. 40 Sayı Baş Yazı. UNESKO VHO. DTÖ NATO. WMO UNİCEF. DPT TUBİTAK. Edam EAF. Demokrat Parti .

OVERVIEW

The domain gazianteplilerdernegi.org presently has a traffic classification of zero (the lower the superior). We have noted two contacts and locations for gazianteplilerdernegi.org to help you contact them. We have noted one public media accounts belong to this website. The domain gazianteplilerdernegi.org has been online for nine hundred and eighty-three weeks, four days, two hours, and thirty-two minutes.
Addresses
Social Links
Online Since
Oct 2005

GAZIANTEPLILERDERNEGI.ORG TRAFFIC

The domain gazianteplilerdernegi.org is seeing variant levels of traffic all over the year.
Traffic for gazianteplilerdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for gazianteplilerdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for gazianteplilerdernegi.org

GAZIANTEPLILERDERNEGI.ORG HISTORY

The domain gazianteplilerdernegi.org was first recorded on October 20, 2005. It is currently nine hundred and eighty-three weeks, four days, two hours, and thirty-two minutes young.
REGISTERED
October

WEBSITE LENGTH OF LIFE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO GAZIANTEPLILERDERNEGI.ORG

WHAT DOES GAZIANTEPLILERDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of gazianteplilerdernegi.org Mobile Screenshot of gazianteplilerdernegi.org Tablet Screenshot of gazianteplilerdernegi.org

CONTACTS

Istanbul Gaziantepliler Dernegi

GOZE Huseyin Buyukkorukcu

Imes Sanayi SItesi A Blok 101 Sok No:38 Umraniye

ISTANBUL, 34776

TR

Kriweb Hostmaster

Hasircibasi Sok No:20

ISTANBUL, ISTANBUL, 34714

TR

GAZIANTEPLILERDERNEGI.ORG SERVER

We diagnosed that the main root page on gazianteplilerdernegi.org took two thousand seven hundred and twenty-six milliseconds to load. We could not find a SSL certificate, so therefore our parsers consider gazianteplilerdernegi.org not secure.
Load time
2.726 sec
SSL
NOT SECURE
IP
208.91.198.102

NAME SERVERS

janus.radore.com
mimas.rh.com.tr

FAVICON

SERVER SOFTWARE

We observed that this domain is weilding the Apache operating system.

SITE TITLE

Gaziantepliler Derneği İstanbul

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The domain states the following, "Burs ve Bağış Vermek İsteyenler." I observed that the web page stated " Memluk-Selçuklu ve Osmanlı Tarihi Eserleri." They also stated " Sosyal Yaşam Örf, Adet,Gelenek ve Görenekler." The meta header had İstanbul Gaziantepliler as the first keyword. This keyword was followed by Gaziantep dernek, Antep dernek, and Gaziantepliler which isn't as important as İstanbul Gaziantepliler. The other words the site uses is Zeugma. Mozaik müzesi is also included and could not be seen by web crawlers.

SEE OTHER WEB PAGES

gazianteplim27 - Blogcu.com

Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur.

Gaziantep Sevdalısı - Anasayfa

304;l ve ilçelerin Düşman İşgalinden Kurtuluşları. 214;nemli Mekanlar ve Telefonlar.

İSTANBUL MANUEL TERAPİ UYGULAMALARI 0 531 890 55 80 - gaziantepmanuelterapi - Blogcu.com

İSTANBUL MANUEL TERAPİ ESER AŞKAR SAĞLIKLI YAŞAM UZAKDOĞU MASAJ. İSTANBUL MANUEL TERAPİ ESER AŞKAR SAĞLIKLI YAŞAM UZAKDOĞU MASAJ. STRESLE DOLU YAŞAMIN GETİRDİĞİ YORGUNLUKTAN KURTULUP, TAMAMEN RAHATLAYIP, HUZURLU VE ZİNDE BİR ŞEKİLDE. Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur.

Gaziantep Marka - Anasayfa

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Av. Sınai Mülkiyet Kanunu ile Tasarım Hukukunda Yapılan Değişiklikler. Türkiye de Franchising Sistemi Ve Markalaşma. ADRES PATENT TEN 18 MART MESAJI. GGOSB DA SANAYİCİYE PATENT SEMİNERİ. 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN! OMEGA AKADEMİ DEN İLK YARDIM SEFERBERLİĞİ.

Gaziantep Masaj Salonu, Gaziantep Masaj, Gaziantep Masaj Salonları

Merkezimizi 3D 360 derece Sanal Gezinti ile Gezebilirsiniz. Professionel ekibimizin her türlü kuaförlük hizmetlerinden yararlanmak istermisiniz. Vücudunuzdaki toksinleri birkaç seansta ayaklarınızdan atılmasını istermisiniz. Vücudunuzdaki istenmeyen tüyleri artık dert etmeyin. Formda kalmak artık Gaziantep Masaj Salonu ile mümkün. Gaziantep Masaj Salonu 2012 Site içeriğinde bulunan resim, bilgi ve yazılar izin alınmadan kullanılamaz.